Rólunk írták

2017 szeptemberében a házi orvostól gasztroenterológiai szakrendelésre kaptam beutalót. A szakorvos az ellátás feltételéül 30 napnál nem régebbi laborleletet és hasi Ultrahang vizsgálatot kért, amit a háziorvosnak kellett elrendelnie. a szakrendelésre  A háziorvostól megkaptam a beutalókat. A labor lelet egy héten belül elkészült, de az ultrahang vizsgálatra januárra kaptam volna időpontot. Ezután az interneten kerestem ultrahang vizsgálati lehetőséget. A Budai Radiológiai Centrumtól három napos határidővel időpontot. Így tudtam elérni, hogy a gasztroenterológiai endoszkópos vizsgálathoz rendelkezésre álljon az ultrahang vizsgálat. Az ultrahang vizsgálatot gyakorlatilag várakozás nélkül, a legnagyobb körültekintéssel végezték el. 2018. február 28-án a háziorvos újabb hasi ultrahang vizsgálatot rendelt. Még aznap kértem a szakrendelőben időpontot. Május 30-ra vettek előjegyzésbe.  Szerintem ilyen hosszú várakozási idővel nincs értelme a vizsgálat elvégzésének, mert addigra a beteg vagy meggyógyul, vagy rosszabb esetben meghal.
Üdvözlettel: Tóth István


Én már jártam ott többször és minden rendben volt. Még máskor is fogok menni, sőt az édesanyámat és a lányomat is vittem már oda.
VARGÁNÉ-DUDÁS Andrea


Kétszer voltam röntgen vizsgálaton, 5 perc alatt készen volt és CD-n és e-mailben kaptam a leleteket. Én csak ajánlani tudom mindenkinek, akinek egy sürgős röntgen kell. Nagyon kedves és segítőkész volt mindenki.  Nekem ráadásul nagyon közel van a munkahelyemhez, így utazási idővel sem kell számolnom.
Bédi Martina


Budai Radiológiai Centrumról kivételesen jó tapasztalatokról számolhatok be. Esetemben azért is fontos ez, mert igen kritikus személy vagyok. Főleg, ha fizetek a szolgáltatásért.

Többször jártam a Budai Radiológiai Centrumban pajzsmirigy és hasi UH vizsgálatokon. Belépve a Centrumba, a fogadtatás udvarias, kedves, a tájékoztatás pontos. (Már a vizsgálat előtti tájékoztatás is pontos, érthető.) A vizsgálatra történő behívás is pontos, ill. a pár perces késést nem tették szóvá – ez nagyon jól esett. A gépeik korszerűek, megbízhatóak. Mindent megtalálnak, amit kell (meg, amit nem kellene azt is). Nálam a Budai Radiológiai Centrum áll a rangsor legelején. (Van összehasonlítási alapom más, magán és állami intézménnyel is.) A kapott leletet a háziorvos is elfogadta, az alapján küldött tovább.
Éva


Én egyszer voltam, profin precízen csinálták a vizsgálatot. Nem kellett várni, időben behívtak. Kedvesek, előzékenyek, úgy hogy nagyon meg vagyok elégedve.
Berzeviczy Péter


A  radiológiai centrumba ajánlásra jöttem, ahol regisztráltam, így mindig kapom az értesítéseket e-mailben és amire szükségem van, azt igénybe veszem. Abszolút elégedett vagyok, időpont betartva, jó színvonalon vagyok ellátva. Mindenütt így kéne működni az egészségügynek. További jó munkát kívánva tisztelettel dr. Leitner Judit


Hogyan is kerültem kapcsolatba Önökkel?

Egy talpvizsgálaton voltam, ennek kapcsán kért az orvos egy álló medence felvételt. Időpontot gyorsan tudtunk egyeztetni, megérkezésemkor azonnal felvették az adataimat, magára a felvételre is csak pár percet kellett várnom. Nem sokkal később a CD-re kiírt felvételt is megkaptam, az egész nem tartott talán 15 percet. Mindenki ideje drága, ezért nagyon örültem, hogy nem kell órákat várakozással eltölteni, az árak pedig úgy vannak kialakítva, hogy széles kör számára kifizethető. Mindenki nagyon kedves volt, tiszta, rendezett volt a környezet. Gratulálok, és további jó munkát kívánok minden munkatársuknak!
Tisztelettel: Szentesi Ibolya (Szentendre)


Háziorvosom javaslatára választottam a Centrumot. Mindenképpen ajánlanám a Centrumot ismerőseimnek, mert remek szakemberek, szép helyen, odafigyeléssel dolgoznak. Pajzsmirigy – és térdultrahangon voltam. Az ellátás hibátlan, kifogástalan volt.
Köszönettel: Hermann Zsuzsa


Háziorvosom nem elég hozzáértő, ezért nem jut eszébe, hogy gerincröntgent kellene látnia. Ezért magam csináltattam meg és a fürdőorvos ezt megnézve adott jó kezeléseket a zalakarosi fürdőben. Ressné


A háziorvosom, dr. Bardos Judit ajánlotta, hogy vegyem igénybe az akciós nyaki ultrahang vizsgálatukat, ami 2017 decemberében zajlott.
Bejelentkeztem és igen rövid határidőre kaptam időpontot, ami meglepetés volt, ismerve a hosszú várakozási időket. A második meglepetés akkor ért, amikor belülről is megtapasztaltam a hely színvonalát, értve ez alatt a felvételt, a megbeszélt időpont betartását, de leginkább az orvosi ellátás minden igényt kielégítő voltát. Az eredmény kedvező volt, szerencsére nem volt szükség további kezelésre.
Legközelebb akkor látogattam meg az intézményt, amikor e-mailben felhívták a figyelmemet, hogy vegyem igénybe az akciósan kínált ultrahangos pajzsmirigy vizsgálatukat, amit meg is tettem. Néhány napon belül, az előre egyeztetett időpontban, szinte várakozás nélkül megtörtént a vizsgálat, azzal az eredménnyel, hogy biztonsági okok miatt néhány hónap múlva javasolt a kontroll.
Harmadik alkalommal a fogászatukon jártam, mivel a kezembe került az ingyenes fogaszati állapotfelmérést kínáló szórólapjuk. Ha már fogorvosi székbe ülök, az állapotfelmérés mellett bejelentkeztem egy fogkő eltávolításra is. Ebben az esetben is rövid várakozási idő volt, a beavatkozás fájdalommentesen zajlott, valamint mindent pontosan megtudtam az állapotomról, illetve a szükséges tennivalókról.
Az elmúlt néhány hónapban mindenkinek ajánlottam a szeles skálájú szolgáltatások igénybevételét.
A visszajelzések szerint mindenki hasonlóan elégedett volt. Most jön a nyár, de ősszel további kivizsgálási terveim vannak! Dr. Gabriel Éva


Jól megközelíthető a tiszta, kulturált klinika. Pontos, gyors, szakszerű volt a szűrés. Nagyon kedves volt a Doktornő, a személyzet szintén nagyon udvarias. Köszönöm. (Grécs Lászlóné Ildikó)


Anyukám és én is voltunk itt vizsgálaton, mindennel nagyon elégedettek voltunk. Szép, tiszta és igényes hely, kedves és szolgálatkész szakemberekkel. Ajánlom mindenkinek! (Dudás Éva)


Rugalmasak és elnézőek voltak az időhiányom miatt, megértéssel fogadták a késésemet, amit persze időben jeleztem. Tekintettel voltak arra is, hogy időzavarban vagyok a vidéki munkáim miatt, két alkalommal is szorítottak helyet a számomra nagyon fontos vizsgálatokra. Mindezt egy nagyon kedvezményes komplex női ultrahang vizsgálati csomag keretében. Köszönet érte! (Hartmann Erzsébet)


Gyors és szakszerű ellátást kaptam, s nem mellesleg kedvesek voltak, mind a recepciósok és a doktornők is. (Demeter Veronika)


Köszönöm és a kedvességüket, profizmusukat is egyaránt. Nekem nagyon pozitív tapasztalat volt Önöknél a mai reggeli vizsgálat, kérem, továbbítsa ezt a visszajelzést a megfelelő helyre 🙂

További jó munkát Önöknek!
Üdvözlettel,
Tóth Tímea


Igazán köszönöm!

A gyorsaságuk külön említést érdemel!
További sok sikert munkájukhoz!
Üdvözlettel,
Hirschhorn Andrea


Nagyon alapos és lelkiismeretes módon történt a vizsgálat. A megbeszélt időponthoz is percre pontosan tartották magukat. Sajnos nem távoztam a vizsgálatról “üres kézzel” viszont részletesen eligazítottak a további teendőkről. Köszönettel,Orsolya


Remek környezet, pontos, kedves személyzet fogadott, gyors és pontos vizsgálatot kaptam.

Üdvözlettel:
Kaposi Aletta Judit


Nagyon köszönöm, hogy megküldte a leletet, az intézetük nagyon jó benyomást tett rám és ezúton is köszönöm a vizsgálatot.

Tisztelettel, Zentai Iván


Nagyon kedves személyzet, tiszta környezet, rugalmasság jellemezte a vizsgálaton kívüli körülményeket. A vizsgálat gyors volt, kimerítő tájékoztatást kaptam, és remekül használható tanácsokat is a továbbiakhoz! Örülök, hogy itt jártam!

Köszönettel,
Szász Veronika


Nagyon barátságos, kedves és alapos volt a vizsgálat. Pontos és kellemes környezet ami nagyon tiszta. 100%-an meg vagyok elégedve és természetesen szívesen vissza megyek amikor ismét erre szükség lesz.
Köszönettel,
Dauner Regina


Nagyon köszönöm a gyors, kedves és ezáltal profi kiszolgálást! 🙂 Ritkaság manapság. Szívesen ajánlom majd Önöket.
Üdvözlettel,
Telkes Dorottya


Minden rendben volt, megfelelő fogadás és ellátás, színvonalas rendelő.

K. Rita

Köszönöm szépen a felvételeket és a lehetőséget, a kedves, gyors és professzionális szolgáltatást. Másoknak is ajánlom a rendelőt.

Üdvözlettel:
Mónika


T. Budai Radiológiai Centrum !

Köszönöm az értesítést. Szeretném megosztani Önökkel, azt a dicséretet, melyet tegnap kaptam a Szent János Kórház Ortopédiai Osztályán.

Dr. Takács János fogja operálni a térdemet és neki vittem el az ultrahang  eredményét, melyet Dr. Farbaky Zsófia készített. Dicsérte a Doktornő részletes diagnózisát, azt mondta, hogy igazi profi munka, mellyel tökéletes tájékoztatást kapott a térdeim állapotáról. Én is nagyon köszönöm, szíveskedjenek  továbbítani a Doktornőnek az elismerést.

Üdvözlettel, Harsányiné Tóvári Gabriella


Barátságos, kedves személyzet fogadott, a doktornő alapos, kedves volt. Teljes mértékben elégedett vagyok, a jövőben is szívesen visszamegyek hozzá vizsgálatra. Toók Hajnal

This post is also available in: angol