Időpontkérés

Röntgen

Időpontkérés

A várakozás, és az esetleges csúszás elkerülése érdekében foglaljanak előzetesen időpontot! Erre az alábbi módokon van lehetőségük:

1. Telefonon:

Nyitvatartási időben, hétfőtől – péntekig 08:00 és 20:00 között között tudnak a +36 1 700 4490 -es telefonszámon időpontot foglalni.

2. Személyesen:

Radiológiai centrumunk recepcióján személyesen is lehetőség van időpontot foglalni a 1123 Budapest, Nagyenyed u. 8-14. címen nyitvatartási időben, hétfőtől – péntekig 08:00 és 20:00 között.

3. Weboldalunkon, az alábbi űrlap segítségével:

Az űrlap tartalmát call centerünk e-mailben kapja meg, és amint tudják, felveszik Önökkel a kapcsolatot, hogy egyeztethessék a pontos vizsgálati időpontot.

Megkérjük kedves pácienseinket, hogy a várakozás elkerülése érdekében minden esetben foglaljanak időpontot. A kiadott időpontok pácienseink kérésére módosíthatóak. Kérjük, hogy időpont változtatási szándék esetén mielőbb vegyék fel a kapcsolatot call centerünkkel.

Kérjük, hogy időpontkérés előtt olvassák el Betegtájékoztatónkat!

Buda legújabb ultrahang- és röntgendiagnosztikával foglalkozó radiológiai centruma: általános röntgendiagnosztika, ultrahang és fogászati röntgen.

This post is also available in: angol