Bemutatkozás

DSC_8502

Diagnosztikai centrumunk elsősorban azon budapesti régióban dolgozó szakorvosok, illetve páciensek igényeire támaszkodva jött létre, akik számára a várakozásmentes és professzionális ellátás kiemelten fontos.

Mivel a centrum nem közfinanszírozott szolgáltatást nyújt, így nincs területi ellátási kötelezettsége, ezért rendelkezésére állunk az ország bármely részéről érkező páciensek számára, természetesen egyedi igényeikhez rugalmasan alkalmazkodva.

Céljaink között szerepel egy olyan független radiológiai és diagnosztikai centrum létrehozása, mely a legmagasabb színvonalon működve, a legjobb képminőséget biztosítva és a piaci helyzetet szem előtt tartva szolgáltat a röntgen-, az ultrahang- és fogászati röntgendiagnosztika területén.

Szeretnénk minden szempontból a legkiválóbb szolgáltatást nyújtani, hogy minden szinten ki tudjuk elégíteni pácienseink igényeit. Ennek elérése érdekében folyamatosan dogozunk a piaci igények feltérképezésében, melyet a fejlesztési folyamatok felgyorsításával és az összehangolt csapat munkával tudunk támogatni. Továbbá nyitott kapcsolataink, tudásunk és az innovációra való képességünk is segítik e céljaink elérését és lehetővé teszi a piaci változásokra való gyors és rugalmas reagálást.

Alapvető tevékenységünk a konvencionális röntgendiagnosztika, ahol digitális röntgenünk a gyors és gyakorlatilag hibamentes felvétel készítését teszi lehetővé, valamint a hagyományos fogászati röntgendiagnosztika, ahol minden intra- és extraorális röntgenfelvétel elérhető. Mindezek mellett kiemelt tevékenységünk továbbá az ultrahang diagnosztika, ahol a hagyományos ultrahang vizsgálatok mellett a legkorszerűbb színes duplex ultrahang vizsgálatok is elérhetőek.

Sikereinket a kiváló minőségnek és a pácienseink igényeinek professzionális kielégítésének köszönhetjük!